Adsense, Publicitat

Adsense en Català

By , on 22 de maig de 2007

Divendres passat vaig enviar un e-mail per consultar com anava el tema de posar Adsense per blocs en català, ja que en diferents webs i blogs es podien veure anuncis adaptats a aquest idioma a pesar de que aquest idioma no es podia trobar a la llista d’idiomes permesos.

Avui a migdia, vaig rebre una grata notícia, per fi es podia utilitzar Adsense en blogs en català. Però per ara, l’Adsense per cerques encara no està disponible com podeu llegir a continuació:

repota-google-anuncis-catala

Aquesta nit al posar-me a repasar els blogs, em va arribar de diverses fonts la noticia i vaig veure que ja s’havia publicat ofialment a Inside Adsense.

Ben aviat farem ús d’Adsense als nostres blogs en català. Ho sentim per tots aquells que odien la publicitat. De fet ja havíem fet alguna prova, però l’havíem retirat per evitar qualsevol problema.

Realment es tracta d’una bona notícia, ja que permetrà finançar petits grans blogs en llengua catalana fàcilment i ja hi haurà una raó més per escriure en català. La veritat es que això es veia venir. No tenia sentit que apareixesin anuncis adaptats al català, si no es que s’hi estava treballant per llençar-ho.

Comment | Trackbacks Closed.

8 Comments en “Adsense en Català”

1

Sí que és una gran notícia! visca!

2

ostres tu, bona noticia però es que com a bon català, la pela és la pela i prefereixo estar disponible per uns quants milions més de lectors… bé, possibles lectors ;P

3

Que estrany, per les mateixes dates, vaig intentar donar d’alta una plana i em van respondre que l’idioma no estava suportat.

Vas intentar donar d’alta i després vas enviar el missatge?

4

En el meu cas ja tenia accès a Adsense per a altres projectes fets en castellà i anglès. Ara mateix, fa mes d’un any que tinc donats d’alta els meus blocs en català i cap problema. Torna-hi a veure si tens més sort. Potser l’editor que va estudiar la teva sol·licitud no estava assabentat.

5

I un cop han dit els de Google que no tenen per a català, com et poses en contacte amb ells ?

6

Doncs no ho sé… la veritat es que hi ha més gent queixant-se d’aquesta mateixa situació:
http://adsense-es.blogspot.com/2007/05/adsense-para-contenido-se-lanza-en.html

Quan us contestin amb això, responeu indicant la url del seu propi article del blog oficial de Google. Sí aquest que acabo de posar en aquest comentari.

7

La veritat és que sóc nova en això de l’adsense i tenc molts dubtes. He arribat a aquest bloc cercant ajuda perquè l’adsense que he instal·lat en el meu bloc en català, me surt… en francès!

Durant una estona semblava q reconeixia el català pq me posava anuncis Google, però ara està en francès i els links no crec que puguin interessar a cap lector.

Què hi puc fer?

Gràcies

8

Simplemente asegurar-te que a la configuració del teu compte d’ Adsense l’idioma i la resta d’opcions de configuració siguin correctes.

Per la resta, potser está geocalitzant malament la teva IP. Google mostra anuncis segmentats segons el pais, i això ho fa via IP. A un Alemany que visiti el teu bloc, mostrará anuncis en el seu idioma.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio