Blogging

Es pot viure del teu propi bloc?

Sobre l'ilusió de muntar un bloc per fer-te ric
By , on 28 de novembre de 2008

No. Amb això podria finalitzar aquest post, però miraré d’argumentar les raons per les quals la resposta és una rotunda negació. Potser amb una altra pregunta. Es pot viure de jugar a futbol?. Doncs el mateix. Tan sols uns quants ‘elegits’ aconsegueixen viure d’alló del que més els hi agrada, el que podríem anomenar una èlit ‘d’atletes’, que per atributs innats o de dedicació i esforç aconsegueixen arribar a alcançar el punt d’inflexió que suposa poder viure d’allò que en un principi és el teu hobby.

Amb els blocs ocorre el mateix, són milions de blocs els que existeixen avui dia (a més de webs, forums, wikis,…), i tan sols uns quants autors aconseguiran amb treball i esforç diari, captar un nombre suficient de lectors que els permetin atreure anunciants interessats en aparèixer al teu bloc.

Per tant si comences un bloc amb l’objectiu d’enriquirte, reflexiona bé si disposes de les característiques necesaries per afrontar el repte, les quals crec que són molt similars a les d’un emprenedor.

Comment | Trackbacks Closed.

3 Comments en “Es pot viure del teu propi bloc?”

1

Penso igualment com tu, no es pot viure completament d’un, dos o tres blocs, a més el mercat català és mínim. Records

2

Jo crec que la resposta és incorrecte.

I s’ha de notar la diferència d’entre viure o fer-se ric.

Però escriure bon contingut sobre una temàtica en particular, hi ha molta gent capaç de fer-ho. I metodologies per a monetitzar un blog n’hi ha moltes. Evidentment són necessàris certs coneixaments de posicionament en buscadors i saber decidir quin és el millor model de negoci pel teu bloc, però això investigant una mica, es troben molts recursos, molts.

Trobo un pèl pessimista el post, jo conec molta gent que no viu del bloc però si és capaç de treure-li 300-600€ mensuals, que sincerament (i més en els temps que estem) van més que bé.

Felicitatcions pel bloc.

3

Ho sento, es un post pesimista, jo també conec gent (però no molta gent) que es guanya la vida amb el seu bloc. Però tingues en compte que representa com a màxim un 5% de tots els que fan un blog per treure calers. Es això el que vull reflectir, que no tothom té la destressa necesària per escriure sobre un dels tòpics on hi ha més inversió en publicitat, sap de posicionament, etc. i a més té la paciència d’esperar mesos/anys a que el blog comenci a donar fruits.

Simplement vui trencar amb la idea de que per fer-te un bloc o una web, automàticament i sense gaire esforç faràs calers que et permetran deixar la teva feina i dedicar-te.

Si que tens raó en que al post s’ajunten dues idees diferents, viure del teu bloc i fer-te ric o popular amb ell, lo de fer-te ric ja és una exageració meva xD

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio