Agregadors, Blogs

La Tafanera, ‘Menéame’ en català

By , on 8 de agost de 2007

La Tafanera, versio de Meneam en catala
Els que ja coneixen Digg.com o meneame.net, simplement dir que La Tafanera es tracta d’un clon d’aquests però centrat en notícies en català i per tant orientat a usuaris que entenen el català.
Si mai has escoltat sobre aquestes webs, es poden descriure com a webs que permeten enviar històries o notícies i que els propis usuaris de la web revisen i voten.
Al enviar-les, aquestes notícies es queden a una cua de pendents, mentres son llegides i votades, fins que ariben a un mínim de vots, que fa que salti a la portada.

Per als Webmasters amb un domini en català, es tracta d’una eina de promoció més, encara que avui dia no aporta molt tràfic, si que pot permetre donar a conèixer el teu projecte a un grup molt interessant de lectors en català. Per ara, es la web d’aquest tipus més popular en català i de mica en mica va creixent i enfortint-se.

Que nosaltres coneguem, existeix un altre projecte similar en llengua catalana, que va aparèixer no fa molt i encara està en proves, es tracta de remoume.net. Si hi ha lloc per dos projetes d’aquest tipus en català, el temps ho dirà. Però si agafem com a exemple els projectes existents en castellà, sols en tenim dos que tinguin una quantitat suficient d’usuaris (fresqui.com i l’anteriorment citat menemae.net). Sort i ànims a tots dos.

Comment | Trackbacks Closed.

3 Comments en “La Tafanera, ‘Menéame’ en català”

1

I, ara, una Tafanera Independentista:
http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/59778

2
3

Gràcies Genis, realment es una reflexió per part de Marc Vidal molt encertada. Veurem que podem fer…

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio