Post tagged with ‘adscape’

Breus, Publicitat

¿’Ads by Google’ en videojocs i llibres?

By , on 2 de març de 2007

La publicitat contextual va guanyant terreny de mica en mica i conquerint nous territoris. No hi ha dubte del seu èxit an la web, on infinitat de projectes com el nostre, disposen d’una important font d’ingresos gràcies a aquest tipus de publicitat.

En els darrers mesos es sucedeixen noticies sobre els movimients de Google per entrar en el mercat de la publicitat en els videojocs mitjançant la compra de Adscape.

Després de revolucionar i dominar la publicitat en internet amb Adsense, qué podem esperar de la seva arribada al món dels videojocs?. Obrirà noves posibilitats de negoci, facilitant a petits grups de desenvolupament llençar el seu producte? permetrà l’existencia d’empreses que ofereixin videojocs online de gran qualitat totalment gratis?. Això està per veure. Actualment en jocs online per navegador com el Ogame y el Hattrick, ja incorporen publicitat i ofereixen el joc completament gratis. Però segueixen demanant quotes simbòliques per tots els que volen millorar la seva experiència de joc.

En sintonia amb aquest tema, fa pocs dies vaig llegir a error500 que Harper Collins, una editorial dels estats units, s’ha decidit a publicar en format digital alguns dels seus llibres introduïnt publicitat. Realment es una altra forma molt interessant d’obtenir ingresos per mitjà d’un llibre. Potser Google ho tenia claríssim, al crear el seu cercador de llibres. Per ampliar informació, Google ha anunciat que digitalitzarà més de 300.000 volums amb la col·laboració de cinc biblioteques catalanes.

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio