Post tagged with ‘google’

Cercadors

Nou cercador en llengua catalana

A la fi podrem obtenir com a resultat d'una cerca, tot de pàgines en català
By , on 6 de setembre de 2008

Logo del cercador en catala Que.catAvui vui parlar d’un servei que satisfarà a tots aquells que necesiten d’una eina de cerca limitada a webs en català. Es tracta del cercador en català Que.Cat.

Es tracta d’un projecte portat endavant per l’empresa deDavid.com. El cercador es sencillament el que s’espera avui dia. Simple, ràpid i efectiu. Ofereix bon resultats, potser no tan bons com Google, però sí que és net de publicitat. Google darrerament per a algunes cerques està totalment contaminat de pàgines posicionades a cop de dólars mitjaçant la compra d’enllaços.

A més si tenim en compte que a Google encara no podem filtrar les cerques per a l’idioma en català, tan sóls podem canviar l’idioma de l’interfaç, Que.cat es converteix en un cercador espcialitzat que omple un buit important.

Heu porvat de cercar paraules a Google que son identiques en castellà i català? Com ara ‘Informatica’? Doncs proveu i veureu quin merder. En canvi, amb Que.cat, podem obtenir resultats de pàgines exclusivament en català.

Comments (0)
Breus, Publicitat

¿’Ads by Google’ en videojocs i llibres?

By , on 2 de març de 2007

La publicitat contextual va guanyant terreny de mica en mica i conquerint nous territoris. No hi ha dubte del seu èxit an la web, on infinitat de projectes com el nostre, disposen d’una important font d’ingresos gràcies a aquest tipus de publicitat.

En els darrers mesos es sucedeixen noticies sobre els movimients de Google per entrar en el mercat de la publicitat en els videojocs mitjançant la compra de Adscape.

Després de revolucionar i dominar la publicitat en internet amb Adsense, qué podem esperar de la seva arribada al món dels videojocs?. Obrirà noves posibilitats de negoci, facilitant a petits grups de desenvolupament llençar el seu producte? permetrà l’existencia d’empreses que ofereixin videojocs online de gran qualitat totalment gratis?. Això està per veure. Actualment en jocs online per navegador com el Ogame y el Hattrick, ja incorporen publicitat i ofereixen el joc completament gratis. Però segueixen demanant quotes simbòliques per tots els que volen millorar la seva experiència de joc.

En sintonia amb aquest tema, fa pocs dies vaig llegir a error500 que Harper Collins, una editorial dels estats units, s’ha decidit a publicar en format digital alguns dels seus llibres introduïnt publicitat. Realment es una altra forma molt interessant d’obtenir ingresos per mitjà d’un llibre. Potser Google ho tenia claríssim, al crear el seu cercador de llibres. Per ampliar informació, Google ha anunciat que digitalitzarà més de 300.000 volums amb la col·laboració de cinc biblioteques catalanes.

Comments (0)
Cercadors, SEO

Apunts SEO. Introducció.

By , on 16 de febrer de 2007

Cercadors - Google
Fa uns mesos, el meu interès per el posicionament en cercadors (SEO, del anglès Search Engine Optimization) va en augment.
Com sóc un iniciat en aquest tema, he pensat en començar a ordenar la meva experiència i coneixements que vagi adquirint sobre SEO i els cercadors en un conjunt d’apunts i reflexions pròpies que aniré deixant aquí.

Ser a les primeres posicions als cercadors a les cerques per les paraules clau més importants per als blogs de la xarxa, pot soposar una gran diferència en tric i per tant d’ingresos. Actualment entre el 75%-85% del tràfic que arriba a la Xarxa de blogs provè dels resultats de cerques fetes a Google.

El teu cercador favorit
Si jo fos un autònom o un petit empresari de qualsevol altre sector i el 75%-85% de la meva facturació fos d’un únic client estaria acollonit. Però sembla que ara per ara tenim altra perspectiva: si els peixos son a Google, haurem d’anar allí a percar-los. I ja que ens possem, anem per Yahoo i MSN Search que siempre agafarem alguna cosa més. Això desde el meu punt de vista, fa entrar en una dinàmica de dependència que pot posar en perill un projecte.

Continue reading »

Comments (1)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio