puntCAT

Widget per descobrir dominis .cat

By , on 15 de agost de 2007

La fundació puntCAT fa unes setmanes va treure un Widget per promoure i descobrir nous dominis .cat. el podeu veure a l’esquera. Aquesta petita aplicació el que fa es mostrar 5 dominis .cat de forma aleatoria allà on posis el codi que trobaràs a la pàgina de la fundació.

Per ara té un petit inconvenient, perquè es basa en si tenen DNS asignat per decidir si aquests dominis estàn actius o no. Però això no vol dir que la web que ens trobem tingui contingut. Pot simplement romandre aparcada sense cap pàgina útil o pràctica.

Per sort això no passa sovint, ja que la propia fundació exigeix que per mantenir el domini aquest ha de disposar de contingut en català i donen un periode màxim per complir aquesta exigència.

Em sembla que la iniciativa per promoure els .cat encara deuria ser més forta per part de la fundació puntCAT. Aquest widget es un petit pas, però es podria millorar amb un directori de webs .cat administrat i moderat per la pròpia fundació. Això per donar una idea, però de ben segur que es podrien treure més.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Widget per descobrir dominis .cat”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio