Cercadors, SEO

Apunts SEO. Introducció.

By , on 16 de febrer de 2007

Cercadors - Google
Fa uns mesos, el meu interès per el posicionament en cercadors (SEO, del anglès Search Engine Optimization) va en augment.
Com sóc un iniciat en aquest tema, he pensat en començar a ordenar la meva experiència i coneixements que vagi adquirint sobre SEO i els cercadors en un conjunt d’apunts i reflexions pròpies que aniré deixant aquí.

Ser a les primeres posicions als cercadors a les cerques per les paraules clau més importants per als blogs de la xarxa, pot soposar una gran diferència en tric i per tant d’ingresos. Actualment entre el 75%-85% del tràfic que arriba a la Xarxa de blogs provè dels resultats de cerques fetes a Google.

El teu cercador favorit
Si jo fos un autònom o un petit empresari de qualsevol altre sector i el 75%-85% de la meva facturació fos d’un únic client estaria acollonit. Però sembla que ara per ara tenim altra perspectiva: si els peixos son a Google, haurem d’anar allí a percar-los. I ja que ens possem, anem per Yahoo i MSN Search que siempre agafarem alguna cosa més. Això desde el meu punt de vista, fa entrar en una dinàmica de dependència que pot posar en perill un projecte.

El fet és que Google en Espanya es el rei, amb una cuota de mercat del 95%. A la resta del món també es el líder, però no amb tanta claretat. Per tant li donarem una mica més d’importància a Google a l’hora de validar els resultats de SEO.

Un cop assumit això, si volem aprofitar la inmensa font de visites que ens ofereixen els cercadors, no ens queda més alternativa que entrar a jugar i competir per un millor lloc als resultats que ofereixen per a les paraules clau més importants de la nostra web, blog ó portal.

No queda més que aprendre SEO!… si baixen els ànims i necessitemo motivació, uns suecs van iniciar una molt bona idea… SEOSexy.com.

Comment | Trackbacks Closed.

1 Comment en “Apunts SEO. Introducció.”

1

Hi ha un truc que no falla, trobar un nom que coincideixi amb les cerques de la gent.

Per exemple cerca “minicuotas cofidis” o “cofidis cabrones” i el meu blog sempre apareix als 3 o 4 primers o “cuanto dinero se gana con adsense” i també surto prou bé :) ni et dic ja el domini fotospornogratis.es.tl que tot i que va a temporades a vegades porta 200 visites al dia!

sort ;)

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio