Software

Gestió de projectes i treball en grup

By , on 20 de desembre de 2006

Davant la necessitat de gestionar el treball que es fa als blogs, he fet un resum de la meva experiència. Necessitava una eina per la gestió de projectes i de treball en grup online.

Realitzant un parell de cerques a Google, vaig trobar algunes opcions:

I bastants articles amb comparatives i experiències:

Però, apart del petit script phpJobTimer, totes són ‘Groupware Suites’ bastant pesades i complexes. Necessitava alguna cosa més senzilla i que poguessin utilitzar els meus col·laboradors amb un aprenentage ràpid e intuitiu, ja que la majoria d’ells no tenen experiència prèvia fent ús d’aplicacions d’aquest tipus.

Vaig provar a obtenir informació orientant la cerca a webs de la blogosfera espanyola, per si existia informació relacionada. Per sort al blog d’en Julio Alonso, pioner amb la seva empresa de blogs verticals en espanyol, vaig trobar un article seu on posava al descobert les eines de treball en grup que fan servir a Weblogssl.com. I aquí ens trobem amb Basecamp.

Vaig continuar cercant informació sobre BaseCamp. El seu éxit radica en la simplicitat i facilitat d’ús. Ja que no és gratuït, vaig continuant cercant per si existia una alternatvia lliure i gratuïta. Encara hem de mirar pels cèntims.

Finalment vaig torbar activeCollab: Desguate.com – Genbeta: activeCollab, la alternativa a Basecamp.

Doncs ja tenia dues bones solucions al problema. En aquest cas la solució lliure inicialment va perdre la lluita ja que m’interessava el Time Tracking del que disposava Basecamp. Però al canviar la nostra forma de remunerar, passant a pagar per article, ja no ho necessitèvem i hem migrat a activeCollab.

Totes dues eines les pots provar gratis:

Per finalitzar deixo un enllaç a la Wikipèdia amb un llistat molt complert d’eines de gestió de projectes i de treball en grup: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_collaborative_software

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Gestió de projectes i treball en grup”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio