Software

Gustonic, gestiona les teves receptes en català

Més de 3000 receptes al teu abast
By , on 18 de novembre de 2009
Les receptes al PC i en català

Les receptes al PC i en català

Desde Weblogs.cat sempre busquem aplicacions informàtiques interessants que, a més de funcionar bé, estiguin en català. Aquest és el cas de Gustonic, una aplicació web gratuïta que vaig conèixer després de llegir un article del company Javier Martín de Loogic.com.

Aquesta interessant eina desenvolupada per Llorenç Vallès y Jordi Vivancos té, per a començar, una amplíssima base de dades de receptes de cuina. En el llençament de l’aplicació el 2007 ja es van introduir més de 3.000, però a més els usuaris han anat ampliant-la amb les seves creacions.

Els dos creadors i la resta de l’equip, amb Marc Cercós, Pau Garcia-Milà, Jordi Collell i Daniel Gil, han anat desenvolupat aquesta ‘bèstia’ de l’alimentació i consolidant-se pràcticament com a pioners, doncs no hi havia cap eina similar per a gestionar receptes de cuina.

Com us comentàvem al principi, resulta molt interessant poder consultar aquest ventall de receptes en català -també estan disponibles en castellà, anglès i francès-. Tractant-se de receptes, els ingredients són un lèxic molt específic que si no el llegim en la nostra llengua ens poden dur a més d’una confusió.

Un altre tret destacat d’aquesta aplicació és la intenció de promoure una vida saludable amb una diet equilibrada, cosa que Gustonic ens farà amb els plats que anem introduint.

El funcionament és molt senzill, doncs només hem de conèixes les quatre aplicacions básiques de la pàgina: un cercador de receptes, un llibre de receptes que anirem configurant nosaltres, un planificador d’àpats i una llista de la compra.

Certament, amb aquestes eines podem estalviar-nos molts mals de caps. Quan pensem en què farem de dinar per a tota la família, els nens… amb Gustonic podem planificar tota la setmana, apuntar els productes que ens falten i a més estar tranquils perquè oferim una dieta saludable i equilibrada.

Per últim, també podem observar les receptes de cada usuari. Si ens agraden especialment els postres que està introduint cada setmana un usuari en concret, el podrem anar seguint i afegir a la nostra llista les seves receptes. Un espai de cuina en català apte per a tots els públics que us recomanem des d’ara.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Gustonic, gestiona les teves receptes en català”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio