Weblogs.cat

Sant Jordi també viu a la xarxa

Guanya un e-Reader amb Weblogs.cat
By , on 23 de abril de 2010

Pots aconseguir aquest e-Reader

Un dia com el d’avui, Sant Jordi, i a més en divendres, ens torna la imatge de cada any als carrers de les ciutats i pobles catalans. Avingudes plenes de parades de llibres, escriptors signant als seus lectors, joves escriptors novells que promocionen el seu primer llibre, best-sellers que tenen una nova empenta a les seves vendes i mil·lers de tinta, pàgines i molt suor darrere que fan possible que les lletres catalanes segueixin estant molt present en el camp literari.

Cada cop més, i aquest 2010 en especial, el llibre digital prén més importància complementant el paper, mai eliminant-lo fins ara. Podem dir que aquest és l’any de l’e-Reader, un dispositiu que ja podem veure al metro, a les sales d’espera, a les llars…a les mans de lectors que veuen en l’aparell una gran comoditat, un estalvi de paper i també de diners.

Penseu que el concepte de TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació), en essència, té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones. Potser us sorprén, però aquesta és una de les seves definicions principals. De fet, com a dada significativa, les TIC estan incloses dins els Objectius del Mil·leni per aquest mateix fet. Prenent aquesta acepció com a referència, també aquest és l’objectiu de dispositius com l’e-Reader, que ens proporcionen més comoditat per a llegir, entre altres coses.

Si bé les parades dels carrers estan plenes de llibres avui, també avui la xarxa està plena de novetats editorials que es vénen en format digital. Un bon exemple que coneixem a Weblogs.cat és Edi.cat, una associació de diverses editorials catalanes que s’han unit per a oferir els seus llibres en format digital, en català, i també en castellà a Edibooks.com.

Aprofitem també per a comentar-vos dos llocs on podeu aconseguir un e-Reader de franc si hi participeu. A la nostra xarxa podeu fer-ho omplint un breu formulari, i a Edi.cat també, només registrant-vos a la seva pàgina. Esperem que aquest Sant Jordi sigui més digital que mai i comenceu a veure les possibilitats de llegir a través de la pantalla.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Sant Jordi també viu a la xarxa”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio